Voor de Kids

Altijd wat te doen

Indoor speelzolder

Terug naar 'Voor Kinderen'

In het centrumgebouw (waar ook Het Booze Wijf en het rangerclubhuis te vinden zijn) hebben we een grote open speeltuin van maar ruim 300 m3. De indoorspeeltuin is het hele jaar door geopend en kan worden gebruikt door gasten van ons park en van restaurant Het Booze Wijf. 

Perfect voor kinderen...
De grote indoor speeltuin is begin 2019 volledig opgeknapt en kleuriger en leuker dan ooit! De grote indoor speeltuin bestaat uit verschillende onderdelen waardoor deze geschikt is voor zowel de allerkleinsten als de wat grotere kinderen. 

Verschillende routes kunnen door het speeltoestel worden afgelegd en er kan volop geklommen en geklauterd worden. Het speeltoestel bestaat uit twee verdiepingen en zit boordevol obstakels, klimrekken en heeft ook een glijbaan.

In het midden is een grote speelplaats met reuze lego blokken waar creatieve dingen mee gebouwd kunnen worden. Ook is er nog een ballenbak aanwezig om jezelf in onder te graven. 
Kortom, genoeg mogelijkheden voor ieder kind om zijn energie kwijt te kunnen!

... maar ook geschikt voor de ouders
Ook aan de ouders of begeleiders is gedacht. Er staan diverse zitjes en tafels waar u plaats kunt nemen als u een oogje in het zeil wilt houden. Het is ook mogelijk om eten of drinken mee te nemen vanuit het restaurant. 

Er is camera toezicht aanwezig zodat ook door ons gemakkelijk toezicht kan worden gehouden.

Niet toegestaan
Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren of drinken te nuttigen. Ook honden of andere dieren zijn op de speelzolder niet welkom. U dient te gast zijn van ons restaurant of op het park te verblijven om gebruikt te maken van de indoor speeltuin.

Helemaal voor jezelf
Het is mogelijk om de speeltuin af te huren voor bijvoorbeeld een (kinder) feest of receptie. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.