Beoordelingen

5 Sterren Topcamping

Beoordelingen

Onze camping heeft het predicaat TOP camping van de ANWB mogen ontvangen. Bij de beoordeling door de ANWB campinginspectie hebben wij een maximale score van vijf sterren behaald. Deze vijf sterren staan voor kwaliteit, een mooi terrein, veel voorzieningen en een prachtig sanitair. En daar zijn wij reuze trots op!

Iedere dag werken wij er weer met ons team aan om onze gasten dolgelukkig te maken. Wanneer u uitgerust en blij naar huis vertrekt dan zijn wij helemaal tevreden! Jaarlijks bezoeken duizenden gasten onze horeca gelegenheden en camping. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk en wij staan ook ten aller tijde open voor feedback tijdens uw verblijf om het voor u nog aangenamer te maken.

Afgelopen jaar ontvingen wij onder andere deze prachtige beoordelingen van onze gasten, daar doen wij het voor!

 Beoordeling van een stel:

‘’Wij hadden zo onze gedachten over het hoge, kale, ongezellige noorden. Onmiddellijk vergeten ! Overal is men keihard bezig met de aanleg en het onderhoud van recreatievoorzieningen. Het aantal mogelijkheden om het de recreant naar de zin te maken is ontelbaar. Denk o.a. aan wandelen, fietsen, waterrecreatie, wadlopen, zeehonden spotten, garnalen vissen, lekker eten enz. enz.

Wil je de camping niet af ? Nou, dat hoeft dan ook niet. Er is van alles te doen zowel voor jong als wat minder jong. Een speeltuin, een strand, een terras, een restaurant, een jachthaven, safaritochten enz. enz.’’

 Beoordeling van een gezin met kinderen:

‘’Mooie, groene camping met leuke plaatsen pal aan het Nationaal Park Lauwersmeer. Prachtig centrumgebouw aan het water met museumhaven en heel goed restaurant Het Booze Wijf. Lekker op het terras gezeten, kinderen genoten van de speeltuin en het avontuurlijke rangeerteam dat ze iedere dag ophaalde met de trein. Verder leuke activiteiten, zeehondentocht, dagtochtje Schiermonnikoog, hutten bouwen en kano varen met de kinderen. Het park is ruim opgezet met mooie keurige onderhouden plaatsen. Toiletgebouwen goed schoon. Kortom ideale vakantieplaats in Nederland, wij komen graag terug deze winter om het in de winter te ervaren.’’

 Beoordeling van een gezin met jonge kinderen:

‘’Fantastische waterspeeltuin, de kinderen vinden het geweldig. Ook het springkussen en de klimtoren waren favoriet.’’