screen video 1 (bewerkt).png
DSC00092.JPG

Rapidhome Spaciosa (2021)

Rapidhome Spaciosa is speciaal ontworpen voor Siblu om aan alle comfort wensen te voldoen voor u en uw gasten. Deze compleet ingerichte chalet beschikt over 2-slaapkamers en een walk-in closet en grote openslaande deuren aan de voorzijde. 

Prijsspecificatie:
Van €79.891,- nu tijdelijk voor €67.950,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Kavel: Bovenstaande 2021 model, staat geplaatst op Sennerplaat 26.

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de kosten. 

Woonkamer
Aan de linkerzijde van het chalet bevindt zich de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en beschikt over een hoekbank met genoeg ruimte voor het hele gezin. Daarnaast beschikt de inrichting ook over een salon tafel en TV meubel met aansluiting. 

Keuken
De keuken is een echte leefkeuken en is door de open ruimte betrokken bij de woonkamer. De leefkeuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven en een koel/vries combinatie koelkast. De plaatsing van een wasmachine is optioneel mogelijk. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. Tevens beschikt deze slaapkamer over een walk-in closet en een apart toilet. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er is genoeg bergruimte aanwezig voor de spullen van uw gasten. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 85 x 190 cm. 

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine. In een aparte ruimte naast de badkamer bevindt zich een toilet met kleine wasbak.

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

*Tevens zijn er 2022 modellen beschikbaar van de Rapidhome Spaciosa, deze hanteren een andere prijsspecificatie. 

Rapidhome Spaciosa 
Oppervlakte van 48m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.