Rapidhome Spaciosa voorzijde-buitenkant.pngSPACIOSA 12x4 - 2021.jpg
P0448 SIBLU SALON.jpg

Rapidhome Spaciosa 2021

Rapidhome Spaciosa is speciaal ontworpen voor Siblu om aan alle comfort wensen te voldoen voor u en uw gasten. Deze compleet ingerichte chalet beschikt over 2-slaapkamers en een walk-in closet. 

‼ Summer deal !!
Koop nu een chalet en betaal slechts €1,- jaarplaatsgeld. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden. 

Prijsspecificatie:
Van €79.891,- nu tijdelijk voor €69.999,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting)

Woonkamer
Aan de linkerzijde van het chalet bevindt zich de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en beschikt over een hoekbank met genoeg ruimte voor het hele gezin.Daarnaast beschikt de inrichting ook over een salon tafel en TV meubel met aansluiting. 

Keuken
De keuken is een echte leefkeuken en is door de open ruimte betrokken bij de woonkamer. De leefkeuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven en een koel/vries combinatie koelkast. De plaatsing van een wasmachine is optioneel mogelijk. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. Tevens beschikt deze slaapkamer over een walk-in closet en een apart toilet. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er is genoeg bergruimte aanwezig voor de spullen van uw gasten. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 85 x 190 cm. 

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine. In een aparte ruimte naast de badkamer bevindt zich een toilet met kleine wasbak.

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

Rapidhome Spaciosa 
Oppervlakte van 48m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.