Rapidhome Samoa.jpg
SAMOA 12x4 - 2021.jpg

Rapidhome Bahiana

De Rapidhome Bahiana is een ruim in modern ingerichte chalet wat geschikt is voor zes personen. Met drie slaapkamers en twee badkamers is er genoeg comfort voor een grote familie!

‼ Summer deal !!
Koop nu een chalet en betaal slechts €1,- jaarplaatsgeld. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden. 

Prijsspecificatie:
Van €80.551,- nu tijdelijk voor €70.499,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting)

Woonkamer
De woonkamer bevindt zich in het midden van het chalet. De woonkamer is ruim opgezet en beschikt over een hoekbank met genoeg ruimte voor het hele gezin.Daarnaast beschikt de inrichting ook over een salon tafel en TV meubel met aansluiting. U kunt de twee openslaande deuren gebruiken om nog meer ruimte te creëren. 

Keuken
De keuken is een echte leefkeuken en is door de open ruimte betrokken bij de woonkamer. De leefkeuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven en een koel/vries combinatie koelkast. De plaatsing van een wasmachine is optioneel mogelijk. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. De kamer is gevestigd aan de linkerzijde van het Chalet. Tevens beschikt deze slaapkamer over een eigen badkamer. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed.Er is genoeg bergruimte aanwezig voor de spullen van uw gasten. De slaapkamers zijn gelegen aan de rechterzijde van het chalet. Ideaal om twee gescheiden ruimtes te creëren voor u en uw gasten. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 85 x 190 cm. 

Slaapkamer 3
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er is genoeg bergruimte aanwezig voor de spullen van uw gasten. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 85 x 190 cm. 

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine. Tegenover de badkamer bevindt zich een apart toilet.

Badkamer 2 
Deze badkamer is gekoppeld aan de masterbedroom. De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine en een toilet. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

Rapidhome Bahiana.
Uitverkoop (OP = OP)
Oppervlakte van 48m2
Kamerindeling van 3 slaapkamers, met 6 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.