1932b3b5f4003b2393467e7a847deaed.jpg
e2942c2f80e023132db5b17c5993501d.jpg

IRM Amorosa 3 (2021)

De IRM Amorosa heeft alles in huis om comfort te bieden als een 6-persoons chalet. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, elk uniek en modern ingericht. Klik hier voor een 3D weergave!

‼ Summer deal !!
Koop nu een chalet en betaal slechts €1,- jaarplaatsgeld. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden. 

Prijsspecificatie:
Van €54.107,- nu tijdelijk voor €47.999,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting)

Woonkamer
De woonkamer is centraal gelegen in het chalet. Er bevindt zich een L-vormige bank. De kleine salontafel is perfect voor een kaartspelletje. Zet met het warme weer de twee openslaande deuren open en creër een extra grote leefruimte. Ook een TV aansluiting is aanwezig in de woonkamer. 

Keuken
De keuken is betrokken bij de woonkamer. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser en oven. De handige eettafel kan uitgeschoven worden met een verlengstuk. Afmeting tafel: 80 x 80 cm. Afmeting tafel uitgeschoven: 160 x 80 cm. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. Aan deze slaapkamer is een walk-in closet verbonden. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er zijn kleine opbergruimtes boven de bedden. Er is een losstaande kledingkast aanwezig in de ruimte. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer beschikt over tweemaal een  1-persoonsbed. Het tweede bed in de slaapkamer kan uitgeschoven worden. Er zijn kleine opbergruimtes boven de bedden. Er is een losstaande kledingkast aanwezig in de ruimte Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm.

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine. Tegenover de badkamer bevindt zich een apart toilet. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid. *Let op: Dit model kan pas geleverd worden vanaf juni 2021. 

IRM Amorosa 3 
Oppervlakte van 44m2
Kamerindeling van 3 slaapkamers, met 6 slaapplaatsen

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.