screen video 1 (bewerkt).png
e2942c2f80e023132db5b17c5993501d.jpg

IRM Amorosa 3 (2022)

De IRM Amorosa heeft alles in huis om comfort te bieden als een 6-persoons chalet. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, elk uniek en modern ingericht. Klik hier voor een 3D weergave!

Prijsspecificatie:
Nu voor €54.630,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Kavel: Bovenstaande 2022 model kunt u vinden op Sennerplaat 8, Sennerplaat 10, Sennerplaat 27 & De Rug 3. 

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de kosten.

Woonkamer
De woonkamer is centraal gelegen in het chalet. Er bevindt zich een L-vormige bank. De kleine salontafel is perfect voor een kaartspelletje. Zet met het warme weer de twee openslaande deuren open en creër een extra grote leefruimte. Ook een TV aansluiting is aanwezig in de woonkamer. 

Keuken
De keuken is betrokken bij de woonkamer. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, ingebouwde vaatwasser en elektrische oven. De handige eettafel kan uitgeschoven worden met een verlengstuk. Afmeting tafel: 80 x 80 cm. Afmeting tafel uitgeschoven: 160 x 80 cm. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. Aan deze slaapkamer is een walk-in closet verbonden, voor extra opbergruimte. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er zijn kleine opbergruimtes boven de bedden. Er is een losstaande kledingkast aanwezig in de ruimte. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer beschikt over tweemaal een 1-persoonsbed. Het tweede bed in de slaapkamer kan uitgeschoven worden. Er zijn kleine opbergruimtes boven de bedden. Er is een losstaande kledingkast aanwezig in de ruimte. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm.

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine. Tegenover de badkamer bevindt zich een apart toilet. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Siblu Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veel activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar het welbekende Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349 133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet, deze kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

IRM Amorosa 3 (2022)
Oppervlakte van 44m2
Kamerindeling van 3 slaapkamers, met 6 slaapplaatsen

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.