11 VF.jpg
Vakantiehuis-te-koop-renesse-019___medialibrary_original_853_534.jpg

Victory Omega CL40 (2020)

De Victory Omega CL (Central Lounge) is luxueus ingericht. De ruime, lichte woonkamer, drie slaapkamers en grote keuken biedt voor elk gezin een comfortabel verblijf. 

Prijsspecificatie:
Van €81.384,- nu tijdelijk voor €74.850,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Kavel: Bovenstaande 2020 model, staat geplaatst op De Rug 14.

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de koste

Woonkamer
Doordat de woonkamer in het midden van het chalet gevestigd is bevinden de slaapkamers zich aan de buitenzijden van het chalet. Perfect om voor uw gasten gescheiden ruimtes te creëren. De grote comfortabele bank, open haard en salontafel in de woonkamer zorgen voor een gezellige sfeer. 

Keuken
De keuken is ruim met diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vries combinatie, oven en 4-pits gasfornuis, vaatwasser, wasmachine en magnetron. Perfect voor dat lekkere ontbijtje in de vroege ochtend. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed De bijbehorende hangkasten geven genoeg opbergruimte. Tevens is er een badkamer aangrensend aan de slaapkamer. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Boven de bedden bevinden zich kleine opbergplaatsen. Ook is er een losstaande opbergkast aanwezig. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Het tweede 1-persoonsbed kan uitgeschoven worden. Ook is er een losstaande opbergkast aanwezig. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Badkamer 1
De ruime badkamer bestaat uit een toilet, wasbak en een douchecabine. Deze badkamer is aangrensend aan de masterbedroom. 

Badkamer 2
De tweede badkamer bevindt zich aan de linkerzijde van het chalet en bestaat uit een wasbak en douchecabine. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet.

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Victory Omega CL40
Oppervlakte 45m2 
Kamerindeling van 3 slaapkamers, met 6 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.