screen video 1 (bewerkt).png
52e21c92382804468e4110dd941010d9.jpg

IRM Eleganzia (2021)

De IRM Eleganzia is een praktisch ingericht 4-persoons chalet. Met twee slaapkamers, apart toilet en badkamer staat een verblijf in dit Chalet garant voor plezier. Klik hier voor een 3D weergave!

Prijsspecificatie:
Van €48.738,- nu tijdelijk voor €41.350,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Kavel: Bovenstaande 2021 modellen, staan geplaatst op De Rug 7, De Rug 8 & Sennerplaat 10. 

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de kosten. 

Woonkamer
De woonkamer is sfeervol ingericht en bevindt zich in het midden van het chalet. In de woonruimte vindt je een vaste hoekbank met kleine salontafel. De open keuken is aansluitend aan deze woonruimte en creëert een huiselijke sfeer. 

Keuken
De keuken is ruim met diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vries combinatie, oven en 4-pits gasfornuis. Er is hierbij aan alles gedacht om het vakantieleven zo makkelijk mogelijk te laten zijn. Er is ruimte voor het plaatsen van een magnetron, hier zijn verschillende mogelijkheden voor! 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. Met de handige opbergkast zijn uw spullen zo opgeruimd. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Boven de bedden bevinden zich kleine opbergplaatsen en er is een staande opberg kast aanwezig. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak en een douchecabine. Het toilet is in een aparte ruimte. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349 133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

IRM Eleganzia.
Oppervlakte van 32m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.