Dessin ext.jpg
b6446228119528e45b2453bb1028832b.jpg

IRM Casita

De IRM Casita is een ruim ingerichte 6-persoons chalet die geschikt is voor de hele familie! Met drie slaapkamers, apart toilet en badkamer kan hier het ultieme vakantiegevoel worden beleefd! Klik hier voor een 3D weergave!

‼ Summer deal !!
Koop nu een chalet en betaal slechts €1,- jaarplaatsgeld. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden. 

Prijsspecificatie:
Van €49.995,- nu tijdelijk voor €44.999,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting)

Woonkamer
De woonkamer is sfeervol ingericht en bevindt zich in het midden van het Chalet. De woonruimte is praktisch ingedeeld, door de vaste bank, open keuken met bijpassende tafel en banken voelt u zich hier snel thuis. Het gehele interieur geeft u echt een huiselijk gevoel.

Keuken
De keuken is ruim met diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vries combinatie, oven en 4-pits gasfornuis. Er is hierbij aan alles gedacht om het vakantieleven zo makkelijk mogelijk te laten zijn.

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. Met de handige opbergkast zijn uw spullen zo opgeruimd. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Boven de bedden bevinden zich kleine opbergplaatsen. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer beschikt over tweemaal een  1-persoonsbed. Het tweede bed kan uitgeschoven worden. Hierdoor wordt de ruimte optimaal gebruikt. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm.

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak en een douchecabine. Het toilet is in een aparte ruimte. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 06 86 89 83 82.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

IRM Casita.
Uitverkoop (OP = OP)
Oppervlakte van 36m2
Kamerindeling van 3 slaapkamers, met 6 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.