screen video 1 (bewerkt).png
Victory-Omega-FL---Woonkamer___medialibrary_original_853_534.jpg

Victory Omega FL (2020)

De Victory Omega Front Lounge is een luxe ingerichte chalet, met hoge afwerking en kwaliteit. De Omega Front Lounge heeft openslaande deuren aan voor- en zijkant van het chalet, dit geeft een heerlijk gevoel van ruimte.

Prijsspecificatie:
Van €81.435,- nu tijdelijk voor €74.850,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de kosten. 

Woonkamer
Aan de linkerzijde van het chalet bevindt zich de woonkamer. De chalet is volledig standaard gemeubileerd en netjes ingericht! De woonkamer heeft een ruime losse bank, twee fateuils en een meubel waar de TV op geplaatst kan worden. Daarnaast beschikt de inrichting ook over een salon tafel.

Keuken
De keuken is ruim en open, de volwaardige keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, magnetron, oven, afzuigkap & een grote vaatwasser.

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed met extra bergruimte onder het bed! Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 85 x 190 cm. 

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer beschikt over tweemaal een  1-persoonsbed. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 85 x 190 cm.

Badkamer
De badkamer bestaat uit een toilet, wasbak en een ruime douchecabine. Naast de badkamer bevindt zich nog een apart toilet. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

Victory Omega FL is een instapklaar model.
Oppervlakte van 46m2
Kamerindeling van 3 slaapkamers, met 6 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.