Woonkamer
Buitenkant

Breizh Glenan 3 (2021)

Onze Breizh Glenan 3 is nieuw in ons aanbod. De mooie grote schuifdeuren geven veel lichtinval en zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Met zijn drie slaapkamers is dit chalet perfect voor een groot gezin, of gebruik één van de kamers voor opbergruimte. 

Prijsspecificatie: 
Van €61.955,- nu tijdelijk voor €55.350- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de kosten. 

Woonkamer
De woonkamer is centraal gelegen in het chalet. Er bevindt zich een knusse hoekbank. De mooie grote schuifdeuren zorgen voor veel lichtinval. Er is een grote eettafel aanwezig en met de decoratieve kast kunt u uw chalet zeer knus aankleden. Tevens is er een TV aansluiting aanwezig in de woonkamer. 

Keuken
De keuken bevindt zich aan de linkerzijde van het chalet. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en oven. De koel/vries combinatie staat ingebouwd in de keuken. In de keuken bevindt zich nog een extra ingangsdeur, zo zet u snel uw heerlijke gerechten buiten op het terras. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. Er bevinden zich opbergruimtes boven de bedden. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er bevinden zich opbergruimtes boven de bedden. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er bevinden zich opbergruimtes boven de bedden. De slaapkamer bevindt zich aan de linkerzijde van het chalet. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Badkamer 
De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine. Tegenover de badkamer bevindt zich een toilet in een aparte ruimte. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.  

Breizh Glenan 3 
Oppervlakte 35m2 
Kamerindeling van 3 slaapkamers, met 6 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.