screen video 1 (bewerkt).png
Breizh Brehat RO74.JPG

Breizh Brehat (2021)

Met zijn unieke indeling ervaart u het echte 'tiny house' gevoel. Deze knusse chalets zijn voorzien van een overdekt terras en bieden ruimte voor vier slaapplaatsen. Nieuwschierig? Neem contact op via onderstaande gegevens. 

Prijsspecificatie:
Van €55.715,- nu tijdelijk voor €49.550,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de kosten. 

Woonkamer
De woonkamer is het voorste gedeelte van het chalet. U vindt hier een praktische L-vormige bank, waaraan zich de eettafel bevindt. Tevens vindt u dezelfde ruimte de keuken, de twee openslaande deuren zorgen ervoor dat u het overdekt terras mee kan nemen in uw leeftruimte.  De TV aansluiting is praktisch ingedeeld, zodat u doormiddel van een hangend TV alsnog een gezellig filmavondje kunt verzorgen. 

Keuken
De keuken is betrokken bij de woonkamer. De keuken is klein, maar voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser en een koel/vries combinatie. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed, maar er is ook nog genoeg ruimte voor ruime opbergkast. Teven is er opbergruimte boven het bed gevestigd. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er zijn kleine opbergruimtes boven de bedden. Er is een kleine kledingkast aanwezig in de slaapkamer. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Badkamer 1 
De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine. Tegenover de badkamer bevindt zich een apart toilet. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.  

Breizh Brehat
Oppervlakte van 32m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.