OL SG1 Santana Ext.jpg
OL SG1 Santana Living Room.jpg

Delta Santana (2010)

Onze Delta Santana is tweedehands, maar is van alle gemakken voorzien en de inrichting is simpel maar netjes. Met twee slaapkamers staat een vakantieverblijf in dit chalet garant aan gezelligheid!

Prijsspecificatie:
Voor maar €17.090,- is deze stacaravan voor u! (Inclusief BTW en meubilair).

Woonkamer
De woonkamer is aan de rechterkant van het chalet gelegen. Er bevindt zich een knusse bank, een salontafel een riante plek om een TV te plaatsen. Doordat de ramen zich veel al aan de kant van de woonkamer bevinden is het erg licht en voelt het ruimtelijk aan.

Keuken
De keuken bevindt zich als u het chalet binnen komt direct aan de linkerkant. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis en een koelkast die onder het aanrechtblad staat. 

Twee slaapkamers 
In de masterbedroom bevindt zich een twee persoonsbed.
De tweede slaapkamer bestaat ook uit een twee persoonsbed. 

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak, een toilet en douchecabine. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.  

Delta Santana 
Prijsknaller!
Oppervlakte van 24m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.