Europe Deluxe Buitenkant (voorkant).png
Europe Deluxe patio woonkamer gezien vanuit de keuken.png

Europa Deluxe

Onze Europa deluxe CL is een tweedehands, maar is van alle gemakken voorzien en de inrichting is simpel maar netjes. Met twee slaapkamers staat een vakantieverblijf in dit chalet garant aan gezelligheid! De kavels waar het chalet op gesitueerd is RO86.

Prijsspecificatie:
Voor maar €17.090 heeft uw een chalet (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Woonkamer
De woonkamer is aan de rechterkant van het chalet gelegen. Er bevindt zich een knusse bank, een salontafel een riante plek om een TV te plaatsen. Doordat de ramen zich veel al aan de kant van de woonkamer bevinden is het erg licht en voelt het ruimtelijk aan.

Keuken
De keuken bevindt zich als u het chalet binnen komt direct aan de rechterkant. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een koelkast die onder het aanrechtblad staat. De eettafel staat direct voor het raam, zodat u tijdens het eten lekker naar buiten kunt kijken. Perfect voor een lekker ontbijtje in de ochtend!

Twee Slaapkamers 
In de masterbedroom bevindt zich een twee persoonsbed. afmetingen van het bed 140 x 190 cm. De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. De ruimte is praktisch ingedeeld. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm.

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak, een toilet en een ruime douchecabine. De badkamer bevindt zich aan uw linkerhand als u het chalet binnen treed 

Europa Deluxe
(OP = OP)
Oppervlakte van 24m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.