9VF.jpg
woonkamer en keuken

O'Hara (2016)

Onze O'hara 734  is een tweedehands, maar is van alle gemakken voorzien en de inrichting is simpel maar netjes. Met twee slaapkamers staat een vakantieverblijf in dit chalet garant aan gezelligheid! 

Prijsspecificatie:
Voor maar €32.938 heeft uw een chalet (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).

Woonkamer en de keuken
De woonkamer/keuken bevinden zich in het midden van het chalet. Er bevindt zich een knusse bank, met eettafel en twee stoelen. De keuken bevind zicht tegenover de bank de keuken is voorzien van  een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een koelvries-combinatie naast het aanrecht. !

Twee Slaapkamers 
In de masterbedroom bevindt zich een twee persoonsbed. afmetingen van het bed 140 x 190 cm. De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. De ruimte is praktisch ingedeeld. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm.

Badkamer
De badkamer bestaat uit een wasbak  en een ruime douchecabine. De badkamer bevindt zich aan uw linkerhand als u het chalet binnen treed. Het Toilet bevind zich in een aparte ruimte.

O'Hara 734
Prijsknaller!
Oppervlakte van 32m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.