Camping Lauwersoog

Actief ontspannen aan het Lauwersmeer

Verkoop accommodaties - Nieuw

Altijd al een chalet op een mooi vakantiepark aan het Lauwersmeer willen hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren gloednieuwe chalets die rechtstreeks vanuit de fabriek bij ons worden geplaatst. Onderstaande chalets kunnen worden gebruikt voor uw eigen vakantieplezier en eventueel ook voor de verhuur.

Mocht u eraan denken om een accommodatie op ons park aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om u vrijblijvend van alle informatie en een uitgebreide rondleiding te voorzien.

Telefoon.png 06 86 89 83 82
Mail2.png sales.lauwersoog@siblu.nl

Op dit moment hebben wij onderstaande  accommodaties in de verkoop en als showmodel bij ons op het park staan. U bent van harte welkom om de modellen eens in het echt te bekijken!

Te koop nieuw

Rapidhome Spaciosa

RapidHome Spaciosa speciaal ontworpen voor Siblu
om aan alle comfort wensen te voldoen voor u en uw gasten. Ontdek onze verhuur mogelijkheden.

Chalet Victory Omega CL40-3 NIEUW!

Een luxe ingericht chalet met een hoge afwerking en kwaliteit, een mooie ruime lichte woonkamer, grote keuken met kwalitatieve inbouwapparatuur

IRM Amorosa 3

Uniek en modern ingericht chalet met een mooie afwerking en materiaal keuze. Geschikt voor 6 personen met 4 sanitaire voorzieningen.

IRM Aventura 2

Uniek en modern ingericht chalet met een mooie afwerking en materiaal keuze. Geschikt voor 4 personen met grote slaapkamers.

Rapidhome Samoa

Rapidhome Samoa ideaal chalet voor de hele familie of 2 stellen de badkamer ensuite en de aparte douche en toilet maken het ideaal om je eigen vakantie plekje te hebben in dit ruime chalet

IRM Aventura 3

Uniek en modern ingericht chalet met een mooie afwerking en materiaal keuze. Geschikt voor 6 personen met 4 sanitaire voorzieningen.

Trigano Emotion

Moderne stacaravan door Franse ontwerper is geinspireerd met alle luxe en fantastische materiaal keuze.

Delta Saffron

Hierbij het instap model met alle gemakken voor zien zelfs centrale verwarming.

Sunseeker Spirit of Zeeland

Deze Sunseeker Spirit of Zeeland is een moderne, ruime 4 persoons chalet met openslaande deuren.