Kamperen

Pal aan het Lauwersmeer en de Waddenzee

Camping Lauwersoog ligt middenin Nationaal Park Lauwersmeer op de grens tussen Groningen en Friesland, tussen het Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee.

Ontdek Familierestaurant Het Booze Wijf, met haar eigen waterspeeltuin, speelzolder en terras aan het Lauwersmeer ligt aan de zoete kant van Lauwersoog. 

Beschikt u over een eigen tent, caravan of camper dan kunt u gezellig bij ons op de camping komen kamperen. Met de 90 ruime kampeerplaatsen hebben wij vast en zeker een plek die aan al uw kampeerwensen voldoet. Zo hebben wij een aantal open velden met speelmogelijkheden voor de kinderen. Voor de kampeerders die van meer privacy houden hebben wij ook beschuttere plaatsen op ons park. Bekijk de plattegrond van de camping voor de ligging van de plaatsen of kom gerust langs om uw voorkeursplaats te zoeken. Geef bij uw reservering gerust uw voorkeurplaats door voor uw verblijf bij ons, ook staan onze receptionistes u graag te woord voor persoonlijk advies. 

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het kamperen op onze camping. U heeft zelf de keuze voor een plaats met stroom en wel of geen water aansluiting. Mocht u eraan denken om langer bij ons te verblijven dan kunt u ook kiezen voor een seizoenplaats, neemt u hiervoor contact op met de receptie.

Een kampeerplek boeken?
Via de website van Siblu kunt u een Standaard of Comfortplaats boeken.
Klik hier voor meer informatie of het maken van een boeking!

Vanaf 1 november 2021 starten wij met renovatiewerkzaamheden op het park. Als gast kunt u enige overlast ondervinden van de werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard doen wij ons best om deze overlast zoveel mogelijk te beperken.