Kamperen

Pal aan het Lauwersmeer en de Waddenzee

Camping Lauwersoog ligt middenin Nationaal Park Lauwersmeer op de grens tussen Groningen en Friesland, tussen het Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee.

Ontdek Familierestaurant Het Booze Wijf, met haar eigen waterspeeltuin, speelzolder en terras aan het Lauwersmeer ligt aan de zoete kant van Lauwersoog. 

Beschikt u over een eigen tent, caravan of camper dan kunt u gezellig bij ons op de camping komen kamperen. Met de 200 ruime kampeerplaatsen hebben wij vast en zeker een plek die aan al uw kampeerwensen voldoet. Zo hebben wij een aantal open velden met speelmogelijkheden voor de kinderen. Voor de kampeerders die van meer privacy houden hebben wij ook beschuttere plaatsen op ons park. Bekijk de plattegrond van de camping voor de ligging van de plaatsen of kom gerust langs om uw voorkeursplaats te zoeken. Geef bij uw reservering gerust uw voorkeurplaats door voor uw verblijf bij ons, ook staan onze receptionistes u graag te woord voor persoonlijk advies. 

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het kamperen op onze camping. U heeft zelf de keuze voor een plaats met of zonder stroom en wel of geen water aansluiting. Mocht u eraan denken om langer bij ons te verblijven dan kunt u ook kiezen voor een seizoenplaats, neemt u hiervoor contact op met de receptie.

Wanneer u telefonisch of per mail een boeking maakt betaalt u €9,50 reserveringskosten, wanneer u online een boeking maakt betaalt u deze niet! 

Alvast een kampeerplek boeken voor 2021?
Via de website van Siblu kunt u een Standaard of Comfortplaats boeken.
Klik hier voor meer informatie of het maken van een boeking!

 

Een moment alstublieft, de actuele informatie wordt nu voor u opgehaald.

Zoek en Boek

Comfort kamperen

De ideale plek voor de grotere camper en caravan of voor een langer verblijf. Zeer grote plaatsen met stroom, kabeltelevisie, water* en afvoer.

Standaard kamperen

Onze standaard plaatsen zijn ruim en voorzien van stroomaansluiting. 

Camperplaatsen

Een eenvoudige plek om te overnachten, om vervolgens weer verder te gaan op uw ontdekkingstocht; onze camperplaatsen bieden u wat u nodig heeft.

Tent kamperen met stroom

Lekker puur genieten met je tent, met het comfort van een stroomaansluiting. Tent kamperen is genieten in optima-forma.

Tent kamperen

Blote voeten, lekker prutsen tijdens het koken, glaasje wijn voor de tent; optimaal genieten.